Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Εθελοντές στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία

Η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου σας προσκαλεί να συμμετέχετε ως εθελοντές στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με θέμα: «Αγαπημένα Δεδομένα –  Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο», που πρόκειται να υλοποιηθεί από 20 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου 2018, στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης.



Ο πιο προφανής λόγος που γινόμαστε εθελοντές είναι το πάθος μας για κάτι που αγαπάμε. Για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία δεν απαιτούνται γνώσεις, σπουδές ή προϋπηρεσία, μόνο η διάθεση να αφιερώσουμε όλοι λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας για να προσφέρουμε εθελοντικά στα παιδιά μας ένα ευφάνταστο, δημιουργικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.
Όλο το καλοκαίρι φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το μεράκι της προσφοράς και την αγάπη σας για τα παιδιά. Θα δοθούν βεβαιώσεις από την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου στους εθελοντές, για το διάστημα που θα προσφέρουν στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου στον παρακάτω σύνδεσμο
ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Πληροφορίες : Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου, 26410-22393, papastrateiosvivliothiki@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου